Selamat Hari Lahir, Aten :)

23 08 2010

Salam..

Hari ni, tanggal 23 Ogos 2010 genaplah 21 tahun usia gadis comel yang sangat senang dengan panggilan manja beliau “Aten”.. Dalam sedar tak sedar, dah masuk dalam golongan dewasa kamu ye Aten..hehe.. Tapi masih jauh lagi perjalanan yang harus ditempuhi, yang paling dekat ialah kena selesaikan dulu tugas ‘study’ yang masih belum selesai tu.

Birthday dia jatuh hari isnin, hari aku kerja & hari dia ade kelas+lab+diskusi yang mungkin akan tamat lewat malam. Aku plak, mungkin balik lambat. Kalau balik awal pun, xtau la kul bape nak sampai Puncak Alam tu memandangkan keadaan jalanraya yang jem giler kat Bukit Jelutong, menghala ke Batu Arang tuh.

Jadi aku celebrate awal sket ngan dia. Semalam (ahad) aku berbuka ngan dia kat Restoran Ramai. Dekat2 ngan area Setia Alam/Klang sane tuh. Kitorang makan nasik, udang pedas, tomyam seafood, kailan ikan masin, kerabu, dan telur dadar jek..Tu pon sampai kembung dibuatnye. Yang si Aten plak, siap mintak nasik tambah lg.. :p

Ape pun, di hari yang indah ni aku nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari lahir yang ke 21 kepada buah hatiku yang tercinta, Fathin Diyana. Aku mohon ampun dan maaf andainya ada kata2, tingkah laku, perangai buruk/baik yang secara langsung atau tidak menyinggung perasaan. Kadang2 emosi aku ni tak stabil jugak, nak ikut cakap sendiri jek..

Aten + Juadah Berbuka

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: