Senyuman menggode~ :p

12 10 2010

Salam!! xD

Lame sudah tidak update blog ni, kompom dah bersawang punye lah. Macam biasa, alasanku ialah kerana kesibukan kota..tp mmg sibuk pon skrg. Bulan OCT mmg aku sibuk, nak menghupdate product price la, every APR and OCT. Gaya menaip pon dah mcm kat opis dah…

Anyway, kali ni aku nk cerita pasal senyum.. Senyum seindah suria, yang membawa cahaya…Senyum lah dari hati, duniamu berseri~~~ Haa ni bukan nk promote iklan colgate ke hape ke tau, just nak share ngan korang. FYI, last week aku mengalami kesusahan hati yang sangat melampau.

Korang nak tau kenapa? Sebab buah hati kesayangan aku ni, henset beliau kerusakan. Jadi aku xdpt nk menghubungi beliau, xdpt nk sms, maka tidak dapatlah aku untuk berkomunikasi dengan beliau. Hanya selepas pulang dari kerjaan, berFB dan YM barulah boleh berkomunikasi…

So aku pon membuat seprais kepada beliau.Tghari waktu lunch hour keesokan harinya, aku ke Plaza Masalam. Maka dengan itu, telah membelilah aku sebijik talipon bimbit untuk beliau. Harga nya tidaklah mahal, namun seni penciptaannye begitu menarik perhatianku. Henset itu diberi name Nokia X3….

Malam itu, ku katakan kepada si dia, aku akan dtg ke Puncak Alam untuk menghantar henset. Ku katekan padanye, henset biase2 aje..yang murah2 gitu..ibarat mcm henset yang jika dilontar ke atas, maka akan jatuhlah kebawah semula tanpa mengalami sebarang kerosakan…

Malas plak nak menaip pasal mcmane seprais yg aku buat tu, bior le aku ngan Aten je yg tau.. Tp cube korang tgk pic dia kat bawah ni, menggode kan senyuman tu? Rase penat keje pon hilang wooo tgk org yg kite syg tu hepi bagai nak rak.. Punye la hepi dpt henset baru, sampai makan pon xlalu dah. Padahal sebelum tu dia yg duk sebok2 lapo..cait! :p

Wajah Kesayangan Hamba.. 😉

Advertisements

Actions

Information

One response

13 10 2010
aten yana

time kasey!(gaye alleycat..)
*malu*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: